Κίνηση – ματ Κούγια για Δημήτρη Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας: «Έτσι θα αθωώσω τον Δημήτρη Λιγνάδη» (Vid)

To επεισόδιο στο γραφείο της ανακρίτριας.

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε χτες με τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια να μεταβαίνει οργισμένος στο γραφείο της ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του iefimerida.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ ο δικηγόρος μετέβη στο γραφείο της ανακρίτριας αφού πρώτα είχε ειδοποιηθεί από τον αδερφό του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ότι η αστυνομία είχε πάει στο σπίτι του προφυλακισμένου και μετέφερε κούτες με αρχεία από την αποθήκη του κτηρίου στην ταράτσα.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida αρνήθηκαν να δείξουν στον αδερφό του σκηνοθέτη την άδειά τους αλλά και να μιλήσουν στον συνήγορό του οπότε ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον Γιάννη Λιγνάδη να τους μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του.

Στη συνέχει μετέβη στο γραφείο της ανακρίτριας όπου είχε φραστικό επεισόδιο με τον ίδιο να φωνάζει: «Τι είναι αυτά που στήνεις και πώς δίνεις εντολή στους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι του Λιγνάδη και να κάνουν έρευνες χωρίς εισαγγελική εντολή και χωρίς να έχετε ενημερώσει και εμένα;».

«Με αυτές τις πρακτικές θα πας φυλακή», φαίνεται να φώναξε ο δικηγόρος σύμφωνα με τους μάρτυρες που επικαλείται το σάιτ ενώ συμπλήρωσε «σε αυτό το γραφείο καθόταν κάποτε η κυρία Μπουρμπούλια, η μοναδική εν ενεργεία ανακρίτρια που έχει πάει φυλακή», θυμίζοντας παράλληλα ότι με καταγγελίες του ίδιου μπήκε φυλακή η κα Μπουρμπούλια.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε στο γραφείο της προϊσταμένης ανακρίτριας και επικεφαλής του Πρωτοδικείου, Σοφίας Φούρλαρη, η οποία όμως δήλωσε αναρμόδια και έκλεισε ραντεβού στον Αλέξη Κούγια με την επιθεωρήτρια των δικαστηρίων και αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.