Υπόθεση Λιγνάδη: Και νέες καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων που δεν έχουν παραγραφεί

Υπόθεση Λιγνάδη: Και νέες καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων που δεν έχουν παραγραφεί

Μία καταγγελία βιασμού και μία κακοποίησης προτίθενται στον φάκελό του.

Η υπόθεση καταγγελιών για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται να μην έχει τέλος τις πρόσφατες μηνύσεις που οδήγησαν την εισαγγελία και τον ανακριτή να διατάξουν την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης.

Μία νέα βόμβα για δύο νέες υποθέσεις, η μία εκ των δύο να αφορά βιασμό ανηλίκου, φαίνεται πως είναι έτοιμες να πυροδοτηθούν με την αποκάλυψη να γίνεται στην τηλεοπτική εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής έχει κατατεθεί ήδη μήνυση που αφορά τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, με την καταγγελία να αφορά ενήλικο Έλληνα το 2018 ο οποίος κατέθεσε ότι βιάστηκε σπίτι του από τον σκηνοθέτη. Ο μηνυτής δεν είναι ηθοποιός και φέρεται να τον «ψάρεψε» ο σκηνοθέτης στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο.

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε χτες ότι άλλες δύο υποθέσεις θα περάσουν σύντομα την πόρτα της εισαγγελίας αφού δύο ανήλικοι (17χρονοι το 2015) καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ένας μάλιστα τον καταγγέλλει για βιασμό.

Οι δύο νέοι μάρτυρες είναι έτοιμοι να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια τις εμπειρίες τους και η δικηγόρος τους, Μαρία Κουρτέση, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι πρόκειται για δύο νέες συγκλονιστικές υποθέσεις που θα φέρουν και νέα στοιχεία στο φως για τη δράση του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.