«Σκάνε» και νέα ονόματα: Στον εισαγγελέα ο Μπιμπίλας με όλες τις καταγγελίες

«Σκάνε» και νέα ονόματα: Στον εισαγγελέα ο Μπιμπίλας με όλες τις καταγγελίες

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ καταθέτει τους φακέλους.

Η σύλληψη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη ήταν το πρώτο βήμα της εισαγγελίας που φαίνεται πως ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για της δικαιοσύνης για τους θύτες των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, με τις καταγγελίες να συνεχίζονται και να επισημοποιούνται στις δικαστικές αρχές.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η., Σπύρος Μπιμπίλας, κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές να τις ενημερώσει για τις καταγγελίες που έχει στα χέρια του, στα πλαίσια της διερεύνησης των δύο μηνύσεων που έχουν κατατεθεί. Η μία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και η δεύτερη από τον ηθοποιό Δημήτρη Ανθή κατά άλλου ηθοποιού, με το σωματείο να έχει όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες των καταγγελιών.

Ο πρόεδρος του σωματείου των ηθοποιών καταθέτει αυτή τη στιγμή όλους τους φακέλους που έχει στα χέρια του μαζί με άλλα ονόματα σκηνοθετών και ηθοποιών, με νέους θύτες αλλα και θύματα ώστε να υπάρξει μία ευρύτερη εισαγγελική έρευνα.

Οι καταγγελίες οι οποίες θα δοθούν στον εισαγγελέα της υπόθεσης. Κώστα Σπυρόπουλο, αφορούν παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς αλλά και ασέλγειες με τους φακέλους να είναι ενημερωμένοι εδώ και εβδομάδες, όταν μετά την πρώτη υπόθεση της Ζέτας Δούκα ξεκίνησαν να ανοίγουν στόματα στον χώρο του θεάτρου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.