«Μπροστά σου δεν τα έκανε Γιάννη»: Αποστομωτική απάντηση Μπέζου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

H... διαφορετική δήλωση του Γιάννη Μπέζου: «Καλύτερα που έκλεισε το MEGA διότι...»

Το κεφάλαιο «παρενοχλήσεις» δε λέει να κλείσει.

Στην Εφημερίδα των Συντακτών μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για όσα τραγικά λαμβάνουν χώρα στον χώρο του θεάτρου τις τελευταίες εβδομάδες.

Την ώρα που οι καταγγελίες για γνωστούς πρωταγωνιστές, σκηνοθέτες και θεατρανθρώπους διαδέχονται η μία την άλλη, ο δημοφιλής καλλιτέχνης παίρνει θέση και παραδέχεται πως για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη δεν είχε… ιδέα. 

«Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις, τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε ΄Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε!’».

Ο Μπέζος σχολίασε και τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως για τον Φιλιππίδη, απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το πώς νιώθει για όλα αυτά: 

«Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους».

Όσο για το πώς κρίνει την έκταση που έχει πάρει το θέμα στα Μέσα;

«Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του.

Δείτε ακόμα: «Μακελειό»: Αυτό είναι το εκτός ορίων πρωτοσέλιδο για Φιλιππίδη – Χαϊκάλη που προκάλεσε χαμό (Pics)

Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.