«Θα κλείσουν σπίτια»: Οι νέες πολύ πιο σοβαρές καταγγελίες για σκηνοθέτες και ηθοποιό

Νέες καταγγελίες και για τον Παύλο Χαϊκάλη.
«Θα κλείσουν σπίτια»: Οι νέες πολύ πιο σοβαρές καταγγελίες για σκηνοθέτες και ηθοποιό

Νέα καταγγελία έγινε το πρωί στον ΣΕΗ, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε» στον αέρα της εκπομπής και αυτήν την φορά οι πηγές μέσα από τον σύλλογο των ηθοποιών αναφέρουν ότι η καταγγελία είναι αφορά πιο σοβαρά αδικήματα από αυτά που είχε καταγγείλει η Ηλιάνα Αραβή.

Μεταξύ άλλων υπήρξαν δύο νέες καταγγελίες από ηθοποιούς που αφορούν στα πρόσωπα δύο γνωστών ηθοποιών-σκηνοθετών. Οι δύο νέες καταγγελίες είναι για πρόσωπα που δεν είχαν ακουστεί ως σήμερα και όπως επί λέξη μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ μόλις αποκαλυφθούν «θα κλείσουν σπίτια».

«Να αναφέρουμε ότι η ειδική επιτροπή του σωματείου βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία και εξετάζει ενδελεχώς κάθε καταγγελία. Επίσης, μπορούμε να πούμε ότι οι καταγγελίες μπορούν πλέον να στέλνονται και μέσω email» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε ότι αι οι δύο ηθοποιοί-σκηνοθέτες είναι γνωστοί τηλεοπτικά, ειδικά ο ένας εξ αυτών, με τεράστιες τηλεθεάσεις στο παρελθόν. Επίσης αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ ότι η μία από τις δύο καταγγελίες είναι από άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ