Σκληρή κόντρα Μαρέβας- Βαξεβάνη γι’ αυτό το tweet (Pics)

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου που εξόργισε τη σύζυγο του πρωθυπουργού
Στην αντεπίθεση ο Βαξεβάνης…

Εξώδικο αναμένεται να στείλει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για τη σημερινή του ανάρτηση στην οποία την κατηγορεί ότι πήγε βόλτα στην Αίγυπτο εν μέσω καραντίνας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση-απάντηση από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας η επίσκεψη έλαβε χώρα 16 μήνες πριν, το 2019, στα πλαίσια επίσκεψης του πρωθυπουργικού ζεύγους στην τριμερή Συνόδο Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα αποσταλεί εξώδικο από την σύζυγο του πρωθυπουργού ζητώντας από τον δημοσιογράφο δημόσια συγγνώμη.

Σκληρή κόντρα Μαρέβας- Βαξεβάνη γι' αυτό το tweet (Pics)

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίντας, επίσκεψη της συζύγου του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019 συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου!

Δηλαδή 16 μήνες πριν!

Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ