Ενεργοποιεί την βόμβα η ΕΡΤ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ενεργοποιεί την βόμβα η ΕΡΤ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Η δημόσια τηλεόραση έριξε την βόμβα.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των σeξουαλικών παρενοχλήσεων και όχι μόνο στον χώρο του θεάτρου. Την προηγούμενη εβδομάδα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη και η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλαν επώνυμα τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε ότι η συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» σταματά. Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός δε θα εμφανιστεί στη σειρά της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο ρόλος του όμως δε θα σταματήσει αφού θεωρείται κλειδί για την εξέλιξή της.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα υπάρξει αντικατάσταση στον ρόλο. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο ηθοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Μάλιστα, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός ως «Αχιλλέας» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εγκλήματα» είχε επιλεγεί αρχικά, ωστόσο τον ρόλο πήρε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις για τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό δεν σταματούν εδώ.

Όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία του με το θέατρο «Μουσούρη». Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεργαζόταν με το συγκεκριμένο θέατρο σχεδόν 20 χρόνια ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Σχεδόν απίθανη θεωρείται και η πραγματοποίηση της καλοκαιρινής περιοδείας του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Άνθρωποι του χώρου του θεάτρου επισημαίνουν ότι η παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Λένα Παπαληγούρα δε θα ανέβει ποτέ, ακόμη κι αν το επιτρέψει ο κορωνοϊό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του από το νοσοκομείο «Υγεία» όπου νοσηλευόταν. Έκτοτε δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υγεία του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.