«Άγριος καβγάς Τσιόδρα – Χαρδαλιά»: Η αλήθεια για τις σχέσεις τους σήμερα

«Άγριος καβγάς Τσιόδρα - Χαρδαλιά»: Η αλήθεια για τις σχέσεις τους σήμερα

Τι πραγματικά ισχύει.

Η απουσία του Σωτήρη Τσιόδρα από ορισμένες τηλεοπτικές ενημερώσεις της Πολιτικής Προστασίας, γιγάντωσαν τις φήμες που ήθελαν τον γνωστό λοιμωξιολόγο να διατηρεί πλέον άσχημες σχέσεις με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι δύο άνδρες ουδέποτε σχολίασαν όσα ακούγονται εδώ και καιρό, με τον Τσιόδρα συγκεκριμένα να δίνει βάση μόνο σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της επιστήμης του, αποφεύγοντας να εμπλακεί σε… ίντριγκες.

Την απάντηση για τις μεταξύ τους σχέσεις έδωσε ο Nίκος Χαρδαλιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω». Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων σχολίασε μεταξύ άλλων και τη σχέση που έχει με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν τσακωθεί.

Τι είπε;

«Είναι ο απόλυτος μύθος ότι τσακωθήκαμε με τον Σωτήρη. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Δεν σας κρύβω ότι από την αρχή της πανδημίας ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζομαι κάθε ημέρα, όλη ημέρα είναι ο Σωτήρης, ακόμα και όταν αποφάσισε να μη συμμετέχει στις ενημερώσεις για να μπορέσει να υποστηρίξει την δουλειά του.

Ο όγκος να έχεις μια συνέντευξη καθημερινή δεν είναι τόσο εύκολο στη διαχείριση, πόσο μάλλον για τον Σωτήρη που έχει την επιστημονική διαχείριση. Ο Σωτήρης από την πρώτη στιγμή κάνει τα ίδια πράγματα. Ασχολείται με την επιστημονική ανάλυση, την παρουσίαση των δεδομένων σε όλη την ομάδα και στον Πρωθυπουργό. Αυτό γίνεται κάθε Δευτέρα, κάθε Τετάρτη και κάθε Παρασκευή. Και κάθε ημέρα συμμετέχει στις τεχνικές συσκέψεις.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος με τον οποίο δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό να είμαστε μαζί στην καθημερινή διαχείριση είναι ο Σωτήρης. Μαζί με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα είμαστε οι τρεις άνθρωποι που καθημερινά θα μιλήσουμε 3-4 φορές και θα κάνουμε σίγουρα τηλεδιάσκεψη για να δούμε τα δεδομένα και τη στρατηγική μας.

Δε σκοτωθήκαμε ποτέ. Ποτέ. Στις οικογένειες υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ειδικά με τον Σωτήρη δεν είχαμε ποτέ διαφορετική εκτίμηση. Συζητάμε τα πάντα, αξιολογούμε τα πάντα και συντριπτικά τις περισσότερες φορές συμφωνούμε για το πώς θα δράσουμε. Η σχέση μου με τον Σωτήρη θα αναδειχτεί όταν τελειώσουν όλα αυτά. Μέσα από αυτό μένουν και κάποιες φιλίες», είπε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στις ανυπόστατες φήμες. 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.