Ο Κοκλώνης έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς…

Ο Κοκλώνης έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς...

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στα τηλεοπτικά πράγματα ήταν από τα σημαντικά γεγονότα στην χρονιά της πανδημίας, η οποία έφερε και την επιστρφοή παλιών ριάλιτι, όπως το Big Brother.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν από τα πρόσωπα που είχαν σημαδέψει με την παρουσία τους το παιχνίδι εγκλεισμού και επέστρεψε σε έναν διαφορετικό ρόλο-σχολιαστή στα Κυριακάτικα live αποχώρησης.

Η ολοκλήρωση όμως του παιχνιδιού έφερε μία γενικευμένη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Ανδρέα Μικρούτσικου προς την παραγωγή και τον παρουσιαστή Χάρη Βρθακούρη, με τις ανταλλαγές σχολίων να γίνονται ακόμα και ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Αυτή τη δυσαρέσκεια εκμεταλλεύτηκε ο Νίκος Κοκλώνης αρπάζοντας από τα χέρια του Big Brother και του ΑΝΤ1 τον Ανδρέα Μικρόυτσικο, εντάσσοντάς τον στη δική του εταιρεία παραγωγής.

«Με μεγάλη μου χαρά θέλω να σας ανακοινώσω πως στην οικογένεια της Barking Well βρίσκεται πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης σε insta story που ανάρτησε ενώ ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Με μεγάλη μου χαρά λέω και γω με τη σειρά μου ότι, ναι, θα είμαι με τον Νίκο στην Barking Well και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος πραγματικά».

Η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με το κανάλι Open TV και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί το τηλεοπτικό concept του Νίκου Κοκλώνη στο οποίο θα συμμετέχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.