Ο παράξενος θάνατος λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό προκαλεί τρόμο

Οι Έλληνες ξεχνάνε να εμβολιαστούν

Τι πραγματικά συνέβη στον άτυχο άνδρα.

Οι παρενέργειες σε ανθρώπους, μετά τον εμβολιασμό τους με τα νέα εμβόλια των πιστοποιημένων εταιρειών, συνεχίζονται να καταγράφονται σε όλο τον κόσμο, με τους εμβολιασθέντες να είναι πολλά εκατομμύρια μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στις ΗΠΑ, μάλιστα, υπήρξε ένας περίεργος θάνατος ενός άνδρα λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του. Ο θάνατος σημειώθηκε στην Καλιφόρνια και την είδηση έκανε γνωστή ανακοίνωση του σερίφη της Κομιτείας Πλάσερ. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται για την υπόθεση διενεργούνται έρευνες σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο.

Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή παρότι ο θάνατος καταγράφηκε ήδη από τις 21 Ιανουαρίου, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Μία σημαντική πληροφορία που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή είναι με ποιο από τα δύο εμβόλια (Pfizer-BioNTech και Moderna), τα οποία έχουν εγκριθεί στην χώρα, εμβολιάστηκε ο άτυχος άνδρας.

Στη Νορβηγία υπάρχει ήδη έρευνα που τρέχει για τους θανάτους 23 ανθρώπων μετά τον εμβολιασμό τους με το προϊόν της Pfizer. Στην Ελβετία καταγράφηκε ένας θάνατος υπέργηρου σε γηροκομείο της χώρας. Όμως μετά τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε καμία σύνδεση του σκευάσματος με τον θάνατο του άνδρα.

Έρευνα έχει ξεκινήσει ήδη και για τον θάνατο Βέλγου πολίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Παράλληλα σε χώρες όπως η Βουλγαρία και η Ολλανδία υπάρχουν αντίστοιχες έρευνες για γενικότερες παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer σε πολίτες.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.