Η «Ελληνίδα Πάμελα»: Η πασίγνωστη γυμνάστρια των 90’s είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ (Pics)

Η «Ελληνίδα Πάμελα»: Η πασίγνωστη γυμνάστρια των 90's είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ (Pics)

Η γυμνάστρια των 90s που άφησε εποχή.

Η Γιάννα Νταρίλη ήταν από τις ξανθιές παρουσίες των 90s που άφηνε με ανοιχτό το στόμα το αντρικό κοινό των πρωινών εκπομπών που συμμετείχε, με την παρουσία της ως γυμνάστρια στα πρώτα χρόνια του «Πρωινού Καφέ» της Ρούλας Κορομηλά να γράφει τηλεοπτική ιστορία.

Μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη και τη Σούζαν Άσμπι ήταν οι τρεις τηλεοπτικές γυμνάστριες που έδωσαν μία νέα ώθηση στις γυναίκες για να ξεκινούν την ημέρα τους με ασκήσεις αλλά και πούσαρε για πρώτη φορά το θέμα της υγιεινής ζωής στη μέση νοικοκυρά.

Έχοντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα που έχουνε περάσει ποτέ από τη μικρή οθόνη, συμμετείχες σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, παρουσίασε σειρά εκπομπών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας αλλά είχε συμμετοχή ακόμα και σε επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων Ελλήνων σχεδιαστών.

Μέχρι το 2005 ζούσε στην Ελλάδα, όμως η κρίση την έκανε να επιστρέψει στις ΗΠΑ (η μητέρα της μόνο έχει καταγωγή από την Κω) και να ενεργοποιηθεί επαγγελματικά εκεί.

Θρυλείται ότι είχε περάσει από το casting της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς Baywatch (εξού και το «Ελληνίδα Πάμελα)», την εποχή που μεσουρανούσε η Πάμελα Άντερσον στον ρόλο της ναυαγοσώστριας. Ένας ρόλος που αν είχε κερδίσει η Γιάννα θα την έκανε σταρ παγκόσμιας αναγνώρισης.

Σήμερα έχει και δική της εκπομπή με τίτλο «Καλημέρα USA» και είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ψιψίκα εδώ και 11 χρόνια, παραμένοντας εντυπωσιακή και φανταχτερή όπως και 30 περίπου χρόνια πριν, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Η «Ελληνίδα Πάμελα»: Η πασίγνωστη γυμνάστρια των 90's είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ (Pics)

Η «Ελληνίδα Πάμελα»: Η πασίγνωστη γυμνάστρια των 90's είναι σήμερα πιο εντυπωσιακή από ποτέ (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.