Στην αντεπίθεση λόγω… Πάρνηθας ο Αλέξης Τσίπρας!

Στην αντεπίθεση λόγω... Πάρνηθας ο Αλέξης Τσίπρας!

Το μότο κρος προκάλεσε... έκρηξη.

Η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να «σφυροκοπεί» ολόκληρο τον πλανήτη και να βάζει πολύ δύσκολα σε όλες τις κυβερνήσεις.

Παρά το γεγονός πως οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει και σιγά-σιγά ολοένα και περισσότερος κόσμος εμβολιάζεται, τα καθημερινά κρούσματα παραμένουν πολύ υψηλά, με αποτέλεσμα οι επικεφαλής κάθε χώρας ν’ αναγκάζονται να παίρνουν συνεχώς μέτρα για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού- μέτρα που, πολλές φορές, φέρνουν ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να «επιτεθεί» με το βαμβάκι μεν, αλλά με σαφή στόχο να… σφάξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ο πρώην πρωθυπουργός- που, αξίζει να σημειωθεί, έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους τόσο στο μέτωπο της πανδημίας όσο και το καλοκαίρι, όταν το φλέγον ζήτημα ήταν οι τουρκικές προκλήσεις- έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» σε ό,τι έχει να κάνει με τη λήψη των αποφάσεων, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με δηκτικό τρόπο το μότο κρος που είχαν κάνει στην Πάρνηθα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του.

«Και σε αυτή την περίπτωση όμως βλέπουμε από την πλευρά της κυβέρνησης το θέατρο του παραλόγου. Ενώ επιτρέπεται η βόλτα με κατοικίδιο μέσω μηνύματος, ακόμα και μότο κρος στην Πάρνηθα από υψηλόβαθμα, σε πολιτειακό επίπεδο, στελέχη, δεν επιτρέπεται το κυνήγι και το ψάρεμα, ούτε “κατά μόνας”», είπε μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τον πρόεδρο και το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών.

Σαφής ο αποδέκτης των «βελών» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.