Εικόνες ντροπής! Το «ξύλο» στο συμβούλιο του Survivor που δεν έδειξαν οι κάμερες (Vid)

Εικόνες ντροπής! Το «ξύλο» στο συμβούλιο του Survivor που δεν έδειξαν οι κάμερες (Vid)

Λίγο πριν πιαστούν στα χέρια οι παίκτες.

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για όσα έγιναν μετά το συμβούλιο αποχώρησης στο Survivor και δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες, μετέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι οι παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια και η χειροδικία απετράπη την τελευταία στιγμή ύστερα από παρέμβαση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού.

«Μαθαίνω ότι διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους μετά την ψηφοφορία και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όλοι εναντίον όλων. Παραλίγο να υπάρξει χειροδικία που τελικά απετράπη την τελευταία στιγμή. Απείλησαν τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη ότι δεν πρόκειται να τους ξαναδώσουν φαγητό οι κόκκινοι. Παρενέβη κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε γιατί δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση».

Ο δημοσιογράφος επιπλέον πέταξε μία «βόμβα» για το παιχνίδι καθώς όπως δήλωσε ίσως δεν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε στο ριάλιτι τη Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ζήτησε από το πάνελ να έχουν στο νου τους μία πιθανή μελλοντική επιστροφή της παίκτριας της Κόκκινης ομάδας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.