Η πιο μεγάλη ανατροπή: Αυτός είναι ο λόγος που η Σαλαγκούδη βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια στο Survivor

Η ανατροπή που κανείς δεν πίστευε.
Η πιο μεγάλη ανατροπή: Αυτός είναι ο λόγος που η Σαλαγκούδη βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια στο Survivor

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο του «Survivor» το βράδυ της Τετάρτης. Το κοινό ανέδειξε πιο δημοφιλή παίκτρια για αυτή την εβδομάδα την Ανθή Σαλαγκούδη, σε ένα αποτέλεσμα που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι μία πολύ αδύναμη παίκτρια, σπάνια φέρνει νίκες στην ομάδα της και αυτό οδηγεί τους χρήστες των social media σε αρνητικές κριτικές για εκείνη. Οι περισσότεροι χρήστες σχολίασαν το γεγονός αρνητικά υπό την έννοια ότι επρόκειτο για ένα περίεργο για εκείνους αποτέλεσμα.

Ωστόσο υπάρχει εξήγηση για το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο κυριότερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι είμαστε ακόμη στην αρχή του ριάλιτι. Ο κόσμος που συμμετέχει στα social media σπάνια ψηφίζει στις αντίστοιχες ψηφοφορίες, που μην ξεχνάμε ότι δεν είναι δωρεάν.

Έτσι, ο αριθμός των ψήφων, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού είναι μικρός. Αν κάποιος παίκτης λοιπόν έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί και τον ψηφίζει ή έχει δικούς του ανθρώπους έξω, τότε δεν είναι απίθανο να κάνει την ανατροπή στην ψηφοφορία.

Πόσες φορές δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο και σε άλλα ριάλιτι. Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε όμως και την ανάδειξη του τελικού νικητή η συμμετοχή του κοινού θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Έτσι το δείγμα θα ειναι μεγαλύτερο, πιο αντιπροσωπευτικό και οι εκπλήξεις τύπου Σαλαγκούδη ακόμη πιο σπάνιες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσα ακούστηκαν περί στημένης ψηφοφορίας για λόγους τηλεθέασης είναι αστειότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ