Χριστίνα Ορφανίδου: Παίρνει θέση για τον σάλο με τις απαράδεκτες δηλώσεις των διδύμων του Big Brother (Vid)

Χριστίνα - Big Brother: «Με χτύπησε με μπουvιές και κλωτσιές στο πάτωμα, μπήκα στο νοσοκομείο»

Δεν τους χαρίστηκε.

Μπορεί η Χριστίνα Ορφανίδου να φλέρταρε εντόνως με τον 22χρονο Παναγιώτη Βαρουξή στο σπίτι του «Big Brother», οι σχέσεις τους, όμως, ψυχράνθηκαν πολύ πριν εκείνη αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως η γνώμη της για εκείνον δεν είναι η καλύτερη, με τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες να τη βρίσκει να απαντά ξανά για τη συμπεριφορά των δύο αδερφών.

Όπως είπε, έχει δεχτεί πολλά μηνύματα μέσω των οποίων οι ακόλουθοί της την καλούν να τοποθετηθούν για τις απαράδεκτες δηλώσεις τους στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» όπου με θράσος ομολόγησαν πως συvευρέθηκαν με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, με τον έναν αδερφό να υποκρίνεται πως είναι ο άλλος.

Η Χριστίνα δεν μάσησε τα λόγια της. Με αυστηρό τόνο, υποστήριξε πως καθόλου εντύπωση δεν θα έπρεπε να κάνουν στο κοινό οι συγκεκριμένες δηλώσεις, καθώς τα δύο αδέρφια είχαν από την αρχή δείξει το ποιόν τους.

«Σταματήστε να μου στέλνετε τα δημοσιεύματα για τα Βαρουξάκια. Τι είπαν και τι ανέβασα. Γιατί σας κάνει τώρα εντύπωση; Όταν τα ίδια έκαναν και γελούσαν με αυτά που συζητούσαν με τον Αντώνη στις αρχές του παιχνιδιού, δώσατε σημασία; Όχι, το αφήσατε και πέρασε έτσι. Τώρα τι σας κάνει εντύπωση από αυτά που είπαν; Οπότε κάντε το γαργάρα και αυτό και συνεχίστε τη ζωή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.