Η δημόσια συγγνώμη της «Φωλιάς των Κου Κου» για το βίντεο με τους δίδυμους

Το ζευγάρι των παρουσιαστών ξεκίνησε με μία ειλικρινή απολογία.
Η δημόσια συγγνώμη της «Φωλιάς των Κου Κου» για το βίντεο με τους δίδυμους

Με μία δημόσια συγγνώμη και μία υπόσχεση για αλλαγή στη ζωή τους αλλά και στις επιλογές τους ξεκίνησαν την πρωινή τους εκπομπή οι δύο παρουσιαστές της «Φωλιάς των ΚούΚου», όσον αφορά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά την προβολή της δημόσιας παραδοχής των διδύμων παικτών του Big Brother για ασέλγεια σε κοπέλα, όταν προσποιήθηκε ο ένας τον άλλον σε ερωτική πράξη χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μία μικρή εισαγωγή και ακολούθησε η Κατερίνα Καραβάτου με το ζευγάρι να αναφέρει αναλυτικά:

– Καλημέρα. Σήμερα ξεκινάμε αλλιώς γιατί τα πράγματα είναι αλλιώς.– Αυτό που ζητούν αυτές οι στιγμές είναι αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μία απόφαση ζωής όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη.
– Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, λοιπόν, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή, που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια και δεν αναφέρομαι μόνο στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους. Και μία υπόσχεση Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ