Ο Κύρτσος έπαθε… Τσίπρα και κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για τους αστυνομικούς

Δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες.
Ο Κύρτσος έπαθε... Τσίπρα και κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για τους αστυνομικούς

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χτύπησε για δεύτερη φορά, κριτικάροντας τις αποφάσεις πρώτα του πρωθυπουργού και τώρα κυβερνητικών στελεχών όσον αφορά τον ανασχηματισμό και τις προσλήψεις χιλιάδων νέων αστυνομικών για τη φύλαξη των ΑΕΙ.

Ο ευρωβουλευτής παίζοντας τον ρόλο της αντιπολίτευσης τουίταρε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα μήνυμα με αποδέκτη τον επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζητώντας του να σταματήσει τις νέες προσλήψεις αστυνομικών και ειδικών φρουρών.

Στη συνέχεια ζήτησε οι προσλήψεις να γίνουν σε νέους επιστήμονες, στην κοινωνική ασφάλιση και ειδικούς στην ανάπτυξη.

«Οχι άλλες προσλήψεις αστυνομικών για θέσεις ειδικών φρουρών,ΑΕΙ,κλπ. Έχουμε ρεκόρ αστυνομικών σε σχέση με πληθυσμό. Είναι θέμα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χιλιάδες προσλήψεις νέων επιστημόνων &ειδικών σε ΑΕΙ, εφορία, κοινωνική ασφάλιση. Μεταρρύθμιση,ανάπτυξη θέλουν ειδικούς».

Λίγες ημέρες πριν ο Γιώργος Κύρτσος είχε κάνει ένα καυστικό tweet για την επιλογή πολυάριθμης κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη γράφοντας: «32 μέλη έχει το υπουργικό συμβούλιο στη Γαλλία και μόλις 16 στη Γερμανία. Το άθροισμα δεν φτάνει τα μέλη του ελληνικού υπουργικού συμβουλίου. Κάποιο λάθος κάνουμε.. »
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ