Επίθεση με βτριόλι: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για στο κατεστραμμένο πρόσωπο της Ιωάννας

Η Αννίτα Ναναθαήλ αποκάλυψε τη δραματική κατάσταση της Ιωάννας.
Επίθεση με βιτριόλι: H πρώτη εικόνα της Ιωάννας μετά το εξιτήριο από το Θριάσιο (Pic)

Kαλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την εκστρατεία αγάπης, που έχει διοργανωθεί μέσα από τη διεθνή πταφόρμα GoFundme, για την 34χρονη Ιωάννα.

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρόσωπο της Ιωάννας που συγκλονίζουν, καθώς και την πορεία των χειρουργείων που λόγω κορωνοϊού έχουν καθυστερήσει σημαντικά.

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό.

Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ