Σάλος για τις νέες φωτογραφίες από ρεβεγιόν: Αυτοί είναι οι νέοι… Τσιτσιπάδες (Pic)

Σάλος για τις νέες φωτογραφίες από ρεβεγιόν: Αυτοί είναι οι νέοι... Τσιτσιπάδες (Pic)

Oι εξωτικές διακοπές που έφεραν αντιδράσεις.

Δεν ήταν τελικά μόνο ελληνικό φαινόμενο οι σελέμπριτις από τον χώρο του θεάματος, του αθλητισμού και των επιχειρήσεων που επέλεξαν φέτος να μην περάσουν την πρωτοχρονιά τους μέσα στην καραντίνα των χωρών τους αλλά να εκμεταλλευτούν τα… προνόμιά τους και να ζήσουν την αλλαγή του χρόνου σε μέρη εξωτικά.

Μετά τους Έλληνες που πέρασαν το ρεβεγιόν στα αραβικά εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στα social media, οι Άγγλοι είδαν τους δικούς τους σελέμπριτις να σπάνε την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για μέρη χλιδής.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής βαρών βαρών στο μποξ, Τάισον Φιούρι, όχι μόνο έσπασε την καραντίνα της Μεγάλης Βρετανίας αλλά ταξίδεψε στο εξωτερικό για διακοπές παρότι οι πτήσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους υγείας και δουλειάς.

Ο μποξέρ ανέβασε φωτογραφίες από την πολυτελή σουίτα του στο Μαϊάμι της Φλόριντα, στο οποίο βρέθηκε με τη γυναίκα του για την αλλαγή της χρονιάς, με τις εφημερίδες και τα σάιτ να αναμεταδίδουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα sroties του ζευγαριού.

Οι αντιδράσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα του Φιούρι, το Μόρκαμπ, ήταν ακόμα πιο έντονες αφού η περιοχή βρίσκεται στην υψηλότερη βαθμίδα lockdown εδώ και καιρό, με τον πιο διάσημο πολίτη της να το σπάει για το πολυτελές ξενοδοχείο του Μαϊάμι.

Σάλος για τις νέες φωτογραφίες από ρεβεγιόν: Αυτοί είναι οι νέοι... Τσιτσιπάδες (Pic)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.