Τέλος στις φήμες: Το ξέκοψε ο Γιώργος Παπανδρέου…

Αγνώριστος με νέα εμφάνιση: Ο Αλέξης Τσίπρας με μούσι (Pics)

Έσβησε η φωτιά πριν καν... ανάψει.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής την τελευταία 15ετί, παρά το γεγονός πως εσχάτως έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα, αν και διατηρεί το αξίωμα του βουλευτή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο γιος του Ανδρέα και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διετέλεσε πρωθυπουργός για μια διετία, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.

Πλέον βρίσκεται στο Κίνημα Αλλαγής (την συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή) και εντός βουλής, όμως προτιμάει να διατηρεί χαμηλούς τόνους.

Εσχάτως βρέθηκε εκ νέου στο προσκήνιο, με τους πολιτικούς του αντιπάλους να δηλώνουν πως έχει κάνει «άνοιγμα» προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό το tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε:

«Συγγνώμη, επειδή ο κ. Παπανδρέου θέλει να φλερτάρει πολιτικά με τον Τσίπρα, δικαίωμά του, οι υπόλοιποι θα ξεχάσουν τους αγανακτισμένους, τις κρεμάλες, την επίθεση στον ΠτΔ κ. Παπούλια, τον Καμμένο, τα cds κλπ μα πραγματικά απορώ αγαπητέ πώς τα σκέφτεστε αυτά. Καλή χρονιά με Υγεία». 

Ωστόσο, κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού φρόντισαν να σβήσουν τη… φωτιά, κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένες ειδήσεις» και για ένα υποτιθέμενο φλερτ που, όμως, δεν υφίσταται επ’ ουδενί.

Επομένως, η συζήτηση περί Γιώργου Παπανδρέου και ΣΥΡΙΖΑ σταματάει εδώ, μιας και η πλευρά του πρώτου δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.