Ο πιο «κόντρα στο σύστημα» λογαριασμός twitter επέστρεψε!

Ο πιο «κόντρα στο σύστημα» λογαριασμός twitter επέστρεψε!

Μετά από τρίμηνη «αποχή», είναι και πάλι εδώ και ταράζει τα νερά…

Είναι λογικό- ακόμα και για το «παράλογο», πέρα ως πέρα, 2020, ήταν λογικό: ο κόσμος ρωτούσε. Ανησυχούσε. Έψαχνε απαντήσεις. Ήθελε να μάθει τι ακριβώς συνέβη και πού εξαφανίστηκε ο αγαπημένος του λογαριασμός.

Οι προσπάθειες όλων όσων αυτοβούλως θέλησαν να μπουν στα παπούτσια της Αγγελικής Νικολούλη αποδείχτηκαν άκαρπες. Επί ένα τρίμηνο (που, με δεδομένα καραντίνας, μεταφράζεται περίπου σε μια ολόκληρη ζωή και μία ημέρα), σιωπή.

Πλέον, όμως, ο κορυφαίος αθλητικός λογαριασμός ολόκληρου του twitter έκανε comeback ισάξιο με αυτό του Τζόρνταν το 1995 και είναι και πάλι εδώ!

Ο πιο «κόντρα στο σύστημα» λογαριασμός twitter επέστρεψε!
QUIZY Εάν έχεις γνώσεις κέρδισες: Θα κάνεις το 10/10 στο απλό κουίζ που ο νικητής παίρνει ένα απίθανο smartphone alcatel;

Αν θέλετε, λοιπόν, να διαβάζετε πρώτοι τις διαβόητες Γρήγορες που τσούζουν, δεκάδες ειδήσεις ημερησίως αναφορικά με όλα τα σπορ, αλλά και αλήθειες που ουδείς άλλος τολμάει ν’ «αγγίξει», τότε κάντε ένα follow στο SDNA και δε θα χάσετε.

Το lockdown των 90 ημερών τελείωσε και επίσημα και, πλέον, ακολουθούμε ελεύθερα τα ηλεκτρονικά μας «θέλω», χωρίς καν να χρειαστεί να στείλουμε SMS…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.