Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκλονιστική νέα ανάρτηση της Ιωάννας (Pics)

Επίθεση με βιτριόλι: Άσχημα νέα για την Ιωάννα

O Γολγοθάς συνεχίζεται.

Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε η 35χρονη σήμερα Ιωάννα Π. που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την σε βάρος της επίθεση με βιτριόλι που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο.

Η κοπέλα, 9 μήνες μετά, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με πληθώρα χειρουργείων και τη νέα για εκείνη πραγματικότητα. Πλέον δεν δύναται ούτε να κυκλοφορήσει εκτός σπιτιού -καθώς η κατάσταση του προσώπου της δεν της το επιτρέπει- ούτε να επιστρέψει στη δουλειά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει οι θεράποντες ιατροί της, η Ιωάννα είναι αναγκασμένη να ζει στο σκοτάδι, με την ίδια να μην είναι σε θέση ακόμα να έρθει σε επαφή με τις ακτίνες του ηλίου, γεγονός που καθιστά σαφές πως ο δρόμος για την αποκατάστασή της είναι μακρύς και δύσκολος.

Μερικές ώρες πριν, η Ιωάννα αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ η οποία καλούσε τους ακολούθους της να στηρίξουν οικονομικά την ίδια, καθώς η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη. Τα έξοδα είναι πολλά και το γεγονός πως το θύμα της επίθεσης θα καθυστερήσει πολύ να επιστρέψει στην δουλειά της δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης πως η 35χρονη αξίζει τη στήριξη όλων μας.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη φορά μετά τη φρικτή επίθεση που η ίδια αναρτά φωτογραφία με το πρόσωπό της. Οι αναρτήσεις φωτογραφιών είχαν σταματήσει αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας και πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.