«Αυτός γιατί εμβολιάστηκε;»: Το ξέσπασμα του Κώστα Βαξεβάνη κατά του Άδωνι επειδή «έκλεψε τη σειρά κάποιου» (Pic)

Συνελήφθη ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη

Φουλ... επίθεση.

Η πανδημία μαίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, με το δεύτερο κύμα να έχει αποδειχτεί πολύ πιο επιθετικό απ’ όσο νομίζαμε αρχικά όλοι μας και να «γονατίζει» το ένα κράτος μετά το άλλο.

Ως εκ τούτου- και μετά από μία μακρά περίοδο καθολικού lockdown που βιώνει σύσσωμος ο πλανήτης- το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι η λύση που περιμένουν οι πάντες, προκειμένου να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη.

Το πολύ αισιόδοξο είναι πως οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει ήδη σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και η δική μας. Στην Ελλάδα έχουν φτάσει εδώ και μερικές μέρες οι πρώτες (λίγες είναι η αλήθεια) δόσεις του εμβολίου, με τους υγειονομικούς να προηγούνται στην σειρά εμβολιασμού.

Αυτό που σήκωσε πολλή κουβέντα ήταν το γεγονός πως αρκετοί πολιτικοί (πέραν του πρωθυπουργού και της προέδρου) εμβολιάστηκαν, «τρώγοντας», τρόπον τινά, τη σειρά κάποιου που θεωρητικά προπορευόταν.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει ήδη την πρώτη δόση είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παραδέχτηκε πως όντως εμβολιάστηκε, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Κώστα Βαξεβάνη.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης της εφημερίδας “Documento” έγραψε στον προσωπικό του λογάριασμό στο twitter:

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί εμβολιάστηκε; Ποιος του επέτρεψε να πάρει τη θέση κάποιου γιατρού που παλεύει με τον covid ή ενός ηλικιωμένου καθιστώντας τον έτσι μελλοθανατο; Ντροπή». 

Δείτε παρακάτω και το σχετικό του ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.