Θεϊκός… εμβολιασμός: Ο Θεούλης εμβολίασε τον μητροπολίτη Ναυπάκτου

Η περίεργη σύμπτωση στο επίθετο του νοσηλευτή.
Θεϊκός... εμβολιασμός: Ο Θεούλης εμβολίασε τον μητροπολίτη Ναυπάκτου

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου ήταν από τους πρώτους ανθρώπους στη λίστα εμβολιασμών, την πρώτη μέρα μάλιστα αυτών, συμμετέχοντας ανοιχτά όντας ο ίδιος ζωντανό παράδειγμα, στην εκστρατεία, υπέρ της ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.

Από την πλευρά του έστειλε το μήνυμα ότι «κάθε πανδημία είναι ένας πόλεμος, ο οποίος αντιμετωπίζεται με φάρμακα, εμβόλια, ιατρική παρακολούθηση».

Ο Μητροπολίτης Ιερόθεος μάλιστα εμβολιάστηκε στον Ευαγγελισμό με τον νοσηλευτή που του έκανε το εμβόλιο να έχει ένα συμβολικό επίθετο καθώς ονομάζεται Θεούλης.

Σε κείμενό του εξήγησε γιατί έκανε το εμβόλιο και γιατί είναι το σημαντικότερο όπλο στο αόρατο πόλεμο της ανθρωπότητας.

«Σε αυτόν τόν πόλεμο ένα όπλο είναι το εμβόλιο, όπως βέβαια γίνεται και σε άλλες ασθένειες. Με το εμβόλιο ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού μας, για να αντιμετωπίσει κάθε ξένο σώμα – αντιγόνο – που εισέρχεται στον οργανισμό μας.

Στις ημέρες μας γίνεται πολύς λόγος για το νέο εμβόλιο και γίνεται προετοιμασία για τον εμβολιασμό των ανθρώπων. Επειδή ζούμε σε έναν ιδιότυπο αόρατο πόλεμο και μάλιστα παγκόσμιο, που γίνεται κυρίως στα Νοσοκομεία, αλλά και στις κοινωνίες και τα σπίτια, δεν πρέπει να μένουμε απαθείς, ούτε να παραμένουμε στις κερκίδες ως θεατές, αλλά να συμμετέχουμε σε αυτόν τον πόλεμο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ