Μπογδάνος κατά Τσίπρα: «Παριστάνει τον Καΐλα και το Ξανθόπουλο ενώ μένει σε μεζονέτα»

Μπογδάνος κατά Τσίπρα: «Παριστάνει τον Καΐλα και το Ξανθόπουλο ενώ μένει σε μεζονέτα»

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ εις βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρούς χαρακτηρισμούς και επίθεση κατά του πρώην Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, είχε το Tweet του βουλευτή Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στο οποίο είχε ενσωματώσει και βίντεο από την παρουσία του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Το tweet έγραφε: «Μεμπτό δεν είναι να έχει ο πολιτικός ωραίο ή ακριβό σπίτι. Μεμπτό είναι να μη λέει πώς το απέκτησε. Μεμπτό είναι να υποδύεται συστηματικά το παιδί του λαού κάποιος που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά των ελίτ: Σπίτια, σχολεία, προνόμια, πούρα, εξαρτήσεις απ´το μεγάλο κεφάλαιο.»

Στο βίντεο της ανάρτησης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο κ. Τσίπρας έχει κάθε δικαίωμα να μένει όπου θέλει αλλά το ζήτημα είναι ότι αυτό το κάνει ενώ χρόνια τώρα υποδύεται τον «Βασιλάκη Καΐλα» και τον Νίκο Ξανθόπουλο, που δήθεν έμενε στην Κυψέλη ενώ έμενε σε μεζονέτα. Έβγαινε στα κανάλια, το έπαιζε λαϊκό παιδί και κλαιγόταν προσπαθώντας να δείξει ότι ζει όπως ο λαός ενώ αυτό δεν ίσχυε ποτέ για τον Αλέξη Τσίπρα και υιοθετεί σιγά-σιγά όλα τα χαρακτηριστικά της ελίτ σπίτια, ακριβά σχολεία και κότερα.

Αυτό είναι για μένα ο αριστερός ηγέτης. Τα έχει όλα και άρχει πάνω από τους άλλους με συνθήκες ανισότητας. Ας μας δείξουν τα αποδεικτικά, ενοικιαστήρια, να μας πουν αν το πήρε μόνος του με τις οικονομίες του ή ο,τιδήποτε άλλο»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.