
Ζουν αλλιώς, ζουν αλλού, το μήνυμα του βίντεο.
Ένα διαφορετικό σποτάκι, από κάθε άποψη, έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στο κανάλι του στο Youtube στο οποίο καυτηριάζει και σατιρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις ειδήσεις των τελευταίων ημερών που αφορούν στελέχη της ΝΔ, αλλά και το ίδιο το πρωθυπουργικό ζεύγος.
Στο βίντεο με τίτλο «Ζουν αλλιώς. Ζουν αλλού» σχολιάζεται μέσα από ένα γράμμα που αποστέλλεται σε κάποιον δούκα, σε γλώσσα που θυμίζει καθαρεύουσα, το γεγονός της βόλτας του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα με τα ποδήλατα, τις off road μηχανές αλλά και την ανάρτηση του αντιδήμαρχου Αθήνας κου Μακρόπουλου για την Aston Martin του που του λείπει, αλλά και το Μπάντεν Μπάντεν.
Το σποτ αναφέρει σε τίτλο την Ατομική Αναισθησία ενώ κλείνει, εστιάζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με την φράση ότι «κανένας πρωθυπουργός ποτέ δεν ήταν τόσο αδιάφορος προς τους πολίτες. Ζουν αλλιώς. Ζουν αλλού. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ».
Τελευταίες Ειδήσεις
- ΣΚΑΪ, πρώην σύντροφοι και… θανατική ποινή: Το τριπλό χτύπημα που εξόργισε τον Τσίπρα
- Η τρίτη δύναμη χωρίς κόμμα: Το παράδοξο των 27 που αλλάζουν το παιχνίδι
- Ο δρόμος Μητσοτάκη προς την κάλπη: Τραμπ, ΔΕΘ, Μάρμαρα, εκλογές


