Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα ο Νότης Σφακιανάκης: «Iδού ο εγκληματίας…» (Vid)

Νότης Σφακιανάκης: Συνελήφθη με κοκαΐνη και όπλο

Ειρωνική δήλωση από τον τραγουδιστή.

Με τους συνεργάτες του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, έφτασε στον Εισαγγελέα  λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο ίδιος συνελήφθη το βράσδυ της Κυριακής στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, έδωσε όλα τα απαραίητηα δικαιολογητικά μετακίνησης, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τον έλεγχο του οχήματός του όταν οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα τσαντάκι που βρισκόταν δίπλα του και του ζήτησαν να το ανοίξει. Μέσα σε αυτό βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα όπλο taser.

Ο Εισαγγελέας με τη σειρά του προχώρησε σε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση, με  τον Νότη Σφακιανάκη να οδηγείται αμέσως μετά στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί. Οι συνεργάτες του Αλέξη Κούγια ζήτησαν και πήραν αναβολή καθώς ο γνωστός ποινικολόγος παρίσταται σε άλλη δίκη εκτός Αθηνών.

Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, αναφέρουν πως σε ερώτηση για τη σύλληψή του, Σφακιανάκης είπε ειρωνικά «ιδού ο εγκληματίας», δείχνοντας τις χειροπέδες. Στους δημοσιογράφους, πάντως, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.