Νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας αλλάζει τις ισορροπίες…

Νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας αλλάζει τις ισορροπίες…

Μια συμμαχία που θα συζητηθεί

Νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό φέρνει η επικείμενη συμμαχία του Θάνου Τζήμερου με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Η σύμπραξη τους η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες θα δημιουργήσει έναν νέο συνδυασμό στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Θάνος Τζήμερος με μια ανάρτηση του στο Twitter επιβεβαίωσε τα περί του επικείμενου συνασπισμού, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τις θέσεις που θα έχει:

«Ναι, είναι αλήθεια. Δημιουργείται ένας ευρύς συνασπισμός ακροδεξιών, που συμφωνούμε σε μια βασική ακροδεξιά ατζέντα. Σας ενημερώνω για όλες τις θέσεις: Ακροδεξιά θέση 1: Κανένα κόμμα δεν είναι υπεράνω του νόμου. Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους, χωρίς πολιτικό φίλτρο.

Ακροδεξιά θέση 2: Δεν υπάρχει καλή και κακή βία, καλή και κακή δικτατορία. Κάθε ολοκληρωτισμός είναι εχθρός της Δημοκρατίας, όποιον ανθρωπιστικό ή διεθνιστικό φερετζέ κι αν φοράει.

Ακροδεξιά θέση 3: Η παράνομη εισβολή στη χώρα είναι ποινικό αδίκημα. Όσοι διαφωνούν, ας καταργήσουν τον νόμο. Εφόσον ο νόμος ισχύει, η παράνομη είσοδος, από μη εμπόλεμη χώρα, συνεπάγεται: σύλληψη, δίκη καταδίκη, απέλαση. Αίτημα ασύλου μπορεί να υποβληθεί μόνο στις νόμιμες πύλες.

Ακροδεξιά θέση 4: Κάθε κοινωνία έχει δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια για τον εαυτό της. Η Αθήνα έχει δικαίωμα να παραμείνει ελληνική πόλη και το Ισλαμαμπάντ πακιστανική. Στο σπίτι μου εγώ αποφασίζω αν θα φιλοξενήσω, πόσους και για πόσο. Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει κάτι άλλο.

Ακροδεξιά θέση 5: Οι Ένοπλες Δυνάμεις οφείλουν να λειτουργούν με αξιοκρατικά κριτήρια. Η άλωσή τους από τα κόμματα και ο φατριασμός που αυτά επέβαλαν στις Ε.Δ. υπονομεύουν το αξιόμαχό τους και απειλούν την εθνική μας υπόσταση.

Ακροδεξιά θέση 6: Νόμος είναι ο νόμος που ψηφίζεται από τη Βουλή. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Νόμος δεν είναι το ”δίκιο του εργάτη” ούτε του εφοπλιστή, εκφραζόμενο μάλιστα από αυτόκλητους εκπροσώπους κοινωνικών τάξεων, με τη δική τους αντίληψη περί δικαίου.

Ακροδεξιά θέση 7: Κόμματα που απεργάζονται την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, παρανομούν συστηματικά βαφτίζοντας τις ποινικού χαρακτήρα πράξεις τους ”πολιτική δράση” και προαναγγέλουν τον επόμενο εμφύλιο μόλις βρουν την ευκαιρία, θα πρέπει θεσμικά να αποκλείονται από τις εκλογές.

Ακροδεξιά θέση 8: Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει σκοπό να κάνει όποιος μπουκάρει στο σπίτι μου. Άρα είναι απολύτως αδύνατο να εφαρμόσω… αναλογική βία! Θα προστατευθώ με όποιο μέσο διαθέτω, του όπλου συμπεριλαμβανομένου. Κάθε ”επάγγελμα” έχει το ρίσκο του.

Ακροδεξιά θέση 9: Υπάρχουν ευπαθείς πολίτες, όσον χρόνο αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Δεν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες ή φυλές που δικαιούνται να ζουν μόνιμα από τους φόρους των άλλων. Είναι και ρατσισμός αυτό. Κάθε Έλληνας έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις.

Ακροδεξιά θέση 10: Οι δομές μιας χώρας, όπως το σύστημα Υγείας, δεν ανήκουν στην Ανθρωπότητα! Είναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ όσων τους συντηρούν με τους φόρους τους. Αυτοί έχουν δικαίωμα να τους χρησιμοποιούν χωρίς επιπλέον πληρωμή και κατά προτεραιότητα. Οι υπόλοιποι, στην ουρά και με κόστος. Πάντως, το μόνο σωστό που έχει γραφεί από όλους τους γελοίους που λύσσαξαν από χθες, είναι ότι μας τοποθετούν πιο δεξιά από τη #ΝΔ. Δηλαδή κάπου στο κέντρο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.