Το ψέμα της Τούνη: Το ηχητικό ντουκουμέντο για τους «τεμπέληδες των 800 ευρώ» που την εκθέτει (Vid)

Ιωάννα Τούνη:  H φωτό πριν τις αλλαγές που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει (Pic)

Όλο το ηχητικό από τη συνέντευξη της στη Σάσα Σταμάτη.

Δύο ημέρες συνεχόμενες η Ιωάννα Τούνη δέχεται τα πυρά του κόσμου, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά από την πλειοψηφία των ανθρώπων που θα μπουν σε αναστολή λόγω των μέτρων για την πανδημία ύστερα από τις δηλώσεις της στη Σάσα Σταμάτη.

Και ενώ οι δηλώσεις της μεταφέρθηκαν στο άρθρο της δημοσιογράφου για τη στήλη της στην εφημερίδα On Time, η Θεσσαλονικιά influencer κατηγορεί τη δημοσιογράφο για μοντάζ και επιλογή διάσπαρτων λέξεων μέσα από μία συζήτηση παραποιώντας το νόημα των λόγων της.

«Δε παραποιήθηκαν τα λόγια μου απλά έγινε κολάζ. Μερικές λεξούλες εδώ μερικές εκεί και βγήκε το άρθρο. Μια μεμονωμένη φράση μιας συζήτησης δε λέει την αλήθεια για την υπόλοιπη συζήτηση», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη  με την πραγματικότητα να τη διαψεύδει μετά το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης.

Η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 εξασφάλισε αποκλειστικά το ηχητικό της συνέντευξης της πρώην παίκτριας του My Style Rocks στο οποίο ακούγεται ακριβώς ο τρόπος που σχολίασε την ερώτηση της δημοσιογράφου και το αν υπήρξε κολάζ ή όχι στα λόγια της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.