Τι ξέρουν και τι φοβούνται οι μυστικές υπηρεσίες για τον Μπάιντεν

Τι ξέρουν και τι φοβούνται οι μυστικές υπηρεσίες για τον Μπάιντεν

Το σχέδιο επιπλέον ασφάλειάς του δείχνει το αποτέλεσμα...

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ φαίνεται πως γνωρίζουν κάτι παραπάνω για το τελικό αποτέλεσμα της καταμέτρησης των ψήφων σε όλες τις Πολιτείες πριν αυτό ανακοινωθεί επίσημα και σπεύδουν να αλλάξουν τα μέτρα ασφαλείας του Δημοκρατικού υποψηφίου και όπως όλα δείχνουν νικητή των Προεδρικών Εκλογών, Τζο Μπάιντεν.

Όπως αποκάλυψε η Washington Post άνθρωποι που γνωρίζουν το σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ανέφεραν ότι ετοιμάζονται ενισχύσεις για την οικία του υποψήφιου των Δημοκρατικών αλλά και για τα γραφεία της καμπάνιας του.

Δεκάδες πράκτορες έχουν τοποθετηθεί ήδη στο συνεδριακό κέντρο «Chase Center», το προεκλογικό «στρατηγείο» του Τζο Μπάιντεν και των συνεργατών του, λίγες ώρες μετά το προβάδισμά του και στην Τζόρτζια, από την οποία φαίνεται να εξασφαλίζει τις απαιτούμενες έδρες.

Η ασφάλεια προς τον Τζο Μπάιντεν μπορεί να μην είναι ακόμα στα επίπεδα αυτής του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, όμως η καθυστέρηση στην καταμέτρηση και μία προσφυγή του νυν προέδρου στο Ανώτατο Δικαστήριο, μετά τις καταγγελίες του για νοθεία, ίσως υποχρεώσουν τις Μυστικές Υπηρεσίες να προστατέψουν τον πρώην αντιπρόεδρο του Μπαράκ Ομπάμα με ασφάλεια Προέδρου.

Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στο μακρινό 2000 όταν είχε αποφασιστεί επανακαταμέτρηση στη Φλόριντα και η εκλογή κρίθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο. Τότε, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Τζωρτζ Μπους Τζρ. είχε δεχτεί προστασία υποψήφιου προέδρου αντίστοιχη με αυτή του Αντιπροέδρου Αλ Γκορ για τις 36 ημέρες που κράτησε το «θρίλερ» της καταμέτρησης.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.