Επίσημη ανακοίνωση: Διαψεύδει με εξώδικο την πώληση του OPEN ο όμιλος Σαββίδη

Επίσημη ανακοίνωση: Διαψεύδει με εξώδικο την πώληση του OPEN ο όμιλος Σαββίδη

Δυσαρέσκεια με ψευδές δημοσίευμα των «Παραπολιτικών».

Αναστάτωση προκάλεσε στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» που θέλει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να προχωρά σε πώληση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε πως ο σταθμός θα έχει πουληθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2021, με το ΟPEN και την εταιρεία Dimera Media να προχωρούν σε άμεση διάψευση στέλνοντας εξώδικο στα «Παραπολιτικά» και ζητώντας μάλιστα την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική μέτοχός του πρώτου, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «Secret», με τίτλο «Πουλάει και το OPEN ως τον Μάρτιο ο Σαββίδης».

Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς την εφημερίδα «Παραπολιτικά» για το ψευδές και άκρως συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο.

Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά την ανυπόστατη «είδηση» περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα στον χώρο των media, σχεδιάζοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.