«Έφυγε σαν κύριος με το κοστούμι του»: Το ακραίο σενάριο παράδοσής του Παππά

Τον πλησιάζουν: Εκεί κρύβεται ο Παππάς της Χρυσής Αυγής

Τι αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Χρήστος Παππάς, το άτυπα νούμερο δύο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, διαφεύγει εδώ και ημέρες της σύλληψης, όντας άφαντος μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου Αθηνών να μη του δώσει αναστολή στα 13 χρόνια κάθειρξης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως υποστήριξε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, ο δημοσιογράφος και εκδότης του Μακελειού, Στέφανος Χίος, ο πρώην βουλευτής επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συνομίλησαν. Μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος υποστήριξε ότι «Έφυγε σαν κύριος, με το κοστούμι του και με το αυτοκίνητό του» ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η αναφορά του για πιθανή παράδοση του Χρήστου Παππά. Η ατάκα του δημοσιογράφου ήταν χαρακτηριστική «είναι μεταξύ μίας διχογνωμίας, μήπως σκάσει μύτη στη ΓΑΔΑ με ταξί, όπως ο Κουφοντίνας».

Μπορεί να ακούστηκε σαν αστείο όμως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ethnos.gr, υπάρχουν πληροφορίες από εκτιμήσεις έμπειρων αστυνομικών ότι ο κλοιός της αστυνομίας σε τέτοιες περιπτώσεις στενεύει τόσο που ο Χρήστος Παππάς αργά ή γρήγορα θα παραδοθεί.

Για την ΕΛ.ΑΣ. όμως είναι και θέμα τιμής να τον βρει πριν την παράδοση καθώς θα είναι η τρίτη φορά που «ξεφεύγει» από την επιτήρησή της και καταλήγει να παραδίδεται μόνος του στον χρόνο στον οποίο ο ίδιος επιθυμεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη στην προσπάθεια εντοπισμού κάποιου ίχνους του, ενώ κανένα από τα τρία κινητά του δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες κάνοντάς τον κυριολεκτικά άφαντο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.