«Γι’ αυτό έφυγα»: H σύζυγος της Ντέμης του MasterChef απαντά για τον ξαφνικό χωρισμό τους (Vid)

«Γι' αυτό έφυγα»: H σύζυγος της Ντέμης του MasterChef απαντά για τον ξαφνικό χωρισμό τους (Vid)

Δύσκολες καταστάσεις για την ταλαντούχα παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Μερικές ημέρες πριν, η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως δεν διανύει την ευκολότερη περίοδο τηςζωής της, καθώς δεν είναι πια μαζί με την σύζυγό της, Άλκηστη Αλεξανδράτου.

Όπως είπε, εκείνη έφυγε για δουλειά στο εξωτερικό και η σχέση τους δεν είναι πια η ίδια.

Μέρες μετά, η Άλκηστις, με ένα βίvτεο που ετοίμασε για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» δίνει τη δική της εκδοχή των γεγονότων, υποστηρίζοντας πως στην ουσία δεν έχουν χωρίσει, καθώς η ίδια πρότεινε στην σύζυγό της να την ακολουθήσει στο εξωτερικό, κάτι που όμως η Ντέμη δεν ήθελε. 

«Έμαθα πως κυκλοφορεί ένα βίντεο που η Ντεμούλα είναι λιγάκι αναστατωμένη και θα ήθελα να ξέρετε και τη δικιά μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο σαν μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό γι’ αυτό και έστελνα βιογραφικά παντού. Για να πάρω την τελική απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία σε σχέση με κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει να έρθει και εκείνη εδώ πέρα, που θα μπορούσε να αναδείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Εκείνη όμως είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει. Ασχολείται με το εστιατόριο μας που βέβαια λόγω κορωνοϊού έχει τα προβλήματά του, όπως όλη η εστίαση στην Ελλάδα. Εγώ πάντως έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε μια άλλη πόλη δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Είναι σα να είμαι στρατιωτικός και έχω πάρει μετάθεση για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει; Αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Δεν υπάρχει η λέξη από απόσταση σε μια σχέση;

Μια σχέση υπάρχει παντού κι ας είναι σε διαφορετικά μέρη. Εννοείται πως δεν εγκατέλειψα τη Ντέμη, απλά εκμεταλλεύομαι μια επαγγελματική ευκαιρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας και θα ήθελα πολύ να έρθει κι εκείνη εδώ. Και πέρα από τη σχέση που έχουμε, εγώ θέλω το καλύτερο για αυτή. Είμαστε και οι δυο συναισθηματικά φορτισμένες λόγω της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες», ανέφερε η ίδια.

Άραγε τι έχει να πει η Ντέμη για όλα αυτά;

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.