«Έχω την πένα την γ@#μάτη!»: Το σχόλιο-μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα που έγινε viral σε 1 λεπτό (Pics)

Το λάθος της Έλενας  Aκρίτα: Η ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει άρον άρον (Pic)

Δηκτικό σχόλιο...

Είναι από το πρωί το απόλυτο trend στο twiiter: ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα μήνυμα για το νέο του βιβλίο, που τιτλοφορείται «Στον λαβύρινθο της πανδημίας».

Αυτό ήταν το ακόλουθο:

«Σαν πολιτικός ιεραρχώ σωστά τα θέματα, δεν ωραιοποιώ. Σαν δημοσιογράφος έχω σωστό timing. Σαν επιστήμονας κινούμαι σε υψηλά επίπεδα τεκμηρίωσης, ανάλυσης. Δημιουργία υπό πίεση χρόνου». 

Από πολλούς χρήστες θεωρήθηκε αρκετά εγωκεντρική η συγκεκριμένη τοποθέτηση και φρόντισαν να… την πέσουν στον κ. Κύρτσο, με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν φωτιά.

Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα για μια ακόμα φορά έκανε τη διαφορά, καθώς ανέβασε ένα έμπλεο ειρωνείας ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο Facebook, στο οποίο αναφερόταν η ίδια στο δικό της βιβλίο.

Έγραψε σχετικά:

«Ικανοποιημένη με το νέο μου βιβλίο «Το σκισμένο τούλι» (408 σελίδες, Διόπτρα). Ως (και όχι “σαν”) συγγραφέας γράφω τόσο υπερτέλεια που θα με ζήλευε κι ο Ντοστογέφσκι. Ως δημοσιογράφος έχω την πένα την γ….η που μού τη ζητάνε κι από άλλα κράτη. Ως ξανθιά έχω άλλο επίπεδο πιο άνωθεν και πιο εκατερωθεν φτου σκόρδα. Δημιουργία υπό πίεση χρόνου, το έγραψα όλο σε πέντε λεπτά». 

Φυσικά, έγινε viral σε ελάχιστο χρόνο…

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό post:

«Έχω την πένα την γ@#μάτη!»: Το σχόλιο-μαχαιριά της Έλενας Ακρίτα που έγινε viral σε 1 λεπτό (Pics)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.