Νοέμβρη η αρχή του τέλους της πανδημίας: Καταιγιστικές εξελίξεις με το εμβόλιο του κορωνοϊού

Δείχνουν το φινάλε του covid-19: Έτσι έσβησαν οι 2 πιο θανατηφόροι ιοί χωρίς εμβόλιο

Τα νέα είναι ευχάριστα

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όμως δεν είναι όλα μαύρα. Υπάρχουν και καλά νέα.

Αυτό που όλος ο πλανήτης περιμένει, την εύρεση ενός ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου για τον κορωνοϊό που θα σημάνει την αρχή του τέλους της πανδημίας, φαίνεται ότι σε λίγες μέρες θα είναι γεγονός.

Σε περίπου 30 μέρες από σήμερα αν όλα πάνε καλά θα έχουμε την πρώτη μεγάλη νίκη της ανθρωπότητας απέναντι στον κορωνοϊό.

Την ώρα που ο Ρώσος υπουργός Υγείας αποκαλύπτει ότι ο μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού στη Ρωσία θα αρχίσει μέσα στον Νοέμβρη, η αμερικανική εταιρία Phizer ανακοίνωσε ότι μέσα στον ίδιο μήνα θα ζητήσει επείγουσα έγκριση για το εμβόλιό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της, σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε όλο τον πλανήτη:

«Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Υποθέτοντας ότι τα δεδομένα θα είναι θετικά, η Pfizer θα ζητήσει επείγουσα έγκριση χρήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες λίγο αφού περάσουμε το στάδιο της ασφάλειας, στη διάρκεια της τρίτης εβδομάδας του Νοεμβρίου».

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές κι όλα δείχνουν ότι ο Νοέμβρης θα είναι ο πιο σημαντικός και καθοριστικός μήνας. Οψόμεθα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.