Ατέλειωτο γλέντι της Samsung στην Apple για την απουσία φορτιστή από τα νέα Iphone

Ατέλειωτο γλέντι της Samsung στην Apple για την απουσία φορτιστή από τα νέα Iphone

Στον χορό του τρολαρίσματος και η Χiaomi.

Τη νέα σειρά τηλεφώνων iPhone 12, 12 mini 12 Pro και Pro Max παρουσίασε η Apple την Τρίτη με το παγκόσμιο κοινό να αντιδράει στις ανακοινώσεις της εταιρείας ότι στις νέες συσκευασμίες smartphone της δε θα περιλαμβάνονται ακουστικά και φορτιστής.

Οι λόγοι, όπως ανέφερε η εταιρεία είναι περιβαλλοντικοί, ώστε να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της στο περιβάλλον. Έτσι στις νέες συσκευασίες των κινητών του τεχνολογικού κολοσσού θα περιλαμβάνεται μόνο το καλώδιο φόρτισης.

Η Apple ανακοίνωσε παράλληλα μείωση στις τιμές των φορτιστών και των ακουστικών, τα οποία πλέον θα προμηθεύονται οι πελάτες της με ξεχωριστές αγορές. Αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο σκληρός ανταγωνισμός της Apple.

Την ίδια ημέρα κιόλας η Samsung ανέβασε στα social media της ανάρτηση με φωτογραφία ένα φορτιστή της με τη λεζάντα «Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τον πιο βασικό ως φορτιστή, στην καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμη και οθόνη 120 Hz ✌️ σε smartphone», με τους ακόλουθους της να γεμίζουν με δεκάδες χιλιάδες reaction γέλιου την ανάρτηση.

https://www.facebook.com/SamsungCaribbean/posts/4610541622352343

Στον χορό του «τρολαρίσματος» μπήκε και η Xiaomi η οποία δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητη τη νέα πολιτική της Apple. Σε δικής της ανάρτηση, ανέβηκε βίντεο με επίδειξη των αξεσουάρ που περιέχει το κουτί του Mi 10T Pro και λεζάντα «Μην ανησυχείτε, δεν αφήσαμε τίποτα έξω από το κουτί του Mi10TPro».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.