Δεν έχει πιο χαμηλά: Ο Τραμπ φωτοσοπάρει τον Μπάιντεν σε αναπηρικό αμαξίδιο σε οίκο ευγηρίας (Pics)

Τηλεθέαση, κορωνοϊός και… εκλογές! Ο λόγος που ο Τραμπ είναι φαβορί…

Το Tweet που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει κάθε ημέρα πως είναι ικανός να μετατρέψει την προεκλογική του εκστρατεία σε… τσίρκο παραβαίνοντας κάθε κανόνα δεοντολογίας. Αυτήν την φορά η προσωπική επίθεση στον αντίπαλό του και υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν έγινε μέσω του Twitter.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που κατά καιρούς έχει κατηγορήσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά το οποίο συνεχώς χρησιμοποιεί, αυτήν την φορά ήταν το μέσο για μία προσωπική επίθεση στην ηλικία και την ικανότητα του αντιπάλου του να προεδρεύσει.

Ο Ντοναλντ Τραμπ ανάρτησε μία φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία του Τζό Μπάιντεν, βάζοντας το κεφάλι του αντιπάλου του στο σώμα ενός υπερήλικα, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο μαζί με άλλους υπέργηρους σε κάποιον οίκο ευγηρίας.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας χρησιμοποιεί ένα λογοπαίγνιο σβήνοντας το γράμμα P από το PRESIDENT αφήνοντας σκέτη την φράση BIDEN FOR RESIDENT, ο Μπάιντεν, δηλαδή, για να κατοικήσει σε γηροκομείο.

 

Όπως είναι λογικό το Tweet προκάλεσε έκρηξη από τους αντιπάλους του Αμερικάνου Προέδρου αλλά και χιλιάδες retweets από τους φανατικούς ακόλουθούς του που συμμερίζονται τις εμετικές επιθέσεις του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.