Ισόβια συν 10 χρόνια στον Ρουπακιά – 13 χρόνια στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Ισόβια συν 10 χρόνια στον Ρουπακιά - 13 χρόνια στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Ανακοινώθηκαν οι ποινές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.

Καταδίκες με τη μέγιστη των ποινών για τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για κάποιους ακούστηκε η πρόταση της εισαγγελέως, ανακοίνωσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το δικαστήριο. Στο Εφετείο ήταν παρόντες 10 από τους καταδικασθέντες.

O Γιώργος Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονιά του Παύλου Φύσσα συν κάθειρξη 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης καταδικάστηκε σε 8 έτη κάθειρξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Φύσσα και 6 έτη κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στα 7 μέλη της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό, Γερμενή, Παναγιώταρο και Παπά, που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης η ποινή ήταν τα 13 χρόνια κάθειρξη.

Οι ποινές των υπόλοιπων μελών έχουν ως εξής:  10 έτη κάθειρξης στον Ματθαιόπουλο, 7 έτη στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, 6 έτη στον Ζησιμόπουλο, 6 έτη στον Αντώνη Γρέγο, 6 έτη στον Νίκο Μίχο, 7 έτη στουν Κουζηλο, 5 έτη στον Μπούκουρα και 1 για οπλοκατοχή. Στους τελευταίους αναγνωρίστηκαν διαφορετικά ελαφρυντικά.

Ο πυρηνάρχης του Περάματος, Αναστάσιος Παναταζης, καταδικάστηκε σε 8 έτη κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγυπτίων ψαράδων και σε 6 για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ενώ για την επίθεση στο ΠΑΜΕ έλαβε 2 έτη για κάθε επικίνδυνη σωματική βλάβη στα τρία θύματα

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.