Ισόβια συν 10 χρόνια στον Ρουπακιά – 13 χρόνια στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Ανακοινώθηκαν οι ποινές των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.
Ισόβια συν 10 χρόνια στον Ρουπακιά - 13 χρόνια στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης

Καταδίκες με τη μέγιστη των ποινών για τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για κάποιους ακούστηκε η πρόταση της εισαγγελέως, ανακοίνωσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι το δικαστήριο. Στο Εφετείο ήταν παρόντες 10 από τους καταδικασθέντες.

O Γιώργος Ρουπακιάς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονιά του Παύλου Φύσσα συν κάθειρξη 10 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης καταδικάστηκε σε 8 έτη κάθειρξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Φύσσα και 6 έτη κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στα 7 μέλη της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό, Γερμενή, Παναγιώταρο και Παπά, που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης η ποινή ήταν τα 13 χρόνια κάθειρξη.

Οι ποινές των υπόλοιπων μελών έχουν ως εξής:  10 έτη κάθειρξης στον Ματθαιόπουλο, 7 έτη στον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, 6 έτη στον Ζησιμόπουλο, 6 έτη στον Αντώνη Γρέγο, 6 έτη στον Νίκο Μίχο, 7 έτη στουν Κουζηλο, 5 έτη στον Μπούκουρα και 1 για οπλοκατοχή. Στους τελευταίους αναγνωρίστηκαν διαφορετικά ελαφρυντικά.

Ο πυρηνάρχης του Περάματος, Αναστάσιος Παναταζης, καταδικάστηκε σε 8 έτη κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγυπτίων ψαράδων και σε 6 για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ενώ για την επίθεση στο ΠΑΜΕ έλαβε 2 έτη για κάθε επικίνδυνη σωματική βλάβη στα τρία θύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ