Έλενα Ακρίτα: «Μετανιώνω για την ανάρτηση υπέρ του Πλεύρη – Ομοφοβικός και ρατσιστής»

Έλενα Ακρίτα: «Μετανιώνω για την ανάρτηση υπέρ του Πλεύρη - Ομοφοβικός και ρατσιστής»

Οι δύο εκ δια μέτρου αντίθετες αναρτήσεις για τον Θανάση Πλεύρη μέσα σε μία ημέρα.

Δεν πέρασε ούτε μία ημέρα από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, που έφερε συζητήσεις και πολλά αρνητικά σχόλια από τους ακόλουθούς της καθώς για πρώτη φορά υποστήριξε ανοιχτά τη θέση και το θάρρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υιού ενός εκ των συνηγόρων μέλους της Χρυσής Αυγής, Θάνου Πλεύρη, και η δημοσιογράφος φαίνεται να το μετάνιωσε.

Πριν μία ημέρα η Έλενα Ακρίτα έγραφε:

«Αντίθετα με την πλειοψηφία, θεωρώ ότι η στάση του Θάνου Πλεύρη τον τιμά. Κι επειδή κάποιοι θα ανατρέξουν στο παρελθόν του, νομίζω πως οι ακρότητες του οφείλονταν στις πολιτικές επιρροές του πατερα του. Το γεγονός ότι παίρνει ξεκάθαρη στάση απέναντι στον ακροδεξιότατο Κώστα Πλεύρη, θέλει θάρρος. Εκτός εάν θεωρούμε πως ισχύει ακόμα ο πολιτικός Μεσαίωνας της οικογενειακής ευθύνης. Βεβαίως και η πολιτική του στάση έχει και επικοινωνιακό κίνητρο αλλά και πάλι θέλει κότσια.»

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158153672314177

Σήμερα όμως και ενώ ενδιάμεσα είχε επιμείνει στη θέση της για τον βουλευτή και δικηγόρο, ζητώντας ακόμα και να τη διαγράψουν όσοι θέλουν, η δημοσιογράφος κατάλαβε το λάθος της καθώς έμαθε ότι ο Θανάσης Πλεύρης θα είναι συνήγορος των αστυνομικών που κατηγορούνται στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Σ δεύτερη ανάρτησή της η δημοσιογράφος χαρακτηρίζει ακροδεξιό, ομοφοβικό και ρατσιστή τον βουλευτή και ρίχνει το βάρος της ευθύνης στην ίδια που τον υποστήριξε.

«Συνήγοροι των αστυνομικών για την δολοφονία του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου ο Μαντούβαλος και ο Πλεύρης. Εξήρα την στάση του όταν άδειασε μεγαλοπρεπώς τον πατέρα του, αλλά μην πεις ρε παιδί μου καλή κουβέντα για ακροδεξιό ομοφοβικό και ρατσιστή, αμέσως η μνήμη θα σου επισημάνει το λάθος.
Ας πρόσεχα.»

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158155712024177

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.