
Ο βουλευτής της ΝΔ ξαναχτυπά
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα τόσο της Αυγής, όσο και του Πρώτου Θέματος έγιναν αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού από τους χρήστες του Twitter και όχι μόνο.
Οι περισσότεροι μίλησαν για άστοχα εξώφυλλα ένθεν κακείθεν, αλλά δεν ήταν λίγοι και όσοι τα υποστήριξαν με σθένος (ειδικά εκείνο της Αυγής με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τίτλο “Δεν είναι αθώοι”).
Θέση για το πρώτο πρωτοσέλιδο πήρε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προκαλώντας όπως συνηθίσει διαδικτυακό χαμό με το ποστάρισμα του.
Ο βουλευτής της ΝΔ επανέφερε την περίφημη συζήτηση για την ύπαρξη δυο άκρων με μια φωτογραφία που ανέβασε.
Δείτε τη φωτό που επέλεξε για να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο της Αυγής.

Τελευταίες Ειδήσεις
- Θεωρεί ότι θα φέρουν πιο πολλές ψήφους απ’ τον 13ο μισθό: Οι 2 φόροι που καταργεί στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης
- Δολοφονία διασώστριας: Το βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές ρίχνει φως στο μυστήριο της Σύρου
- Σύρος: Ποια ήταν τελικά η σχέση της διασώστριας του ΕΚΑΒ με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε