Η Ιωάννα Μάνδρου απαντάει: «H αλητεία σε άλλους, σε εμένα δεν πιάνει»

Η Ιωάννα Μάνδρου απαντάει: «H αλητεία σε άλλους, σε εμένα δεν πιάνει»

Αυστηροποιείται η νομοθεσία για τις ποινές σε βασανιστές.

Η Ιωάννα Μάνδρου απάντησε μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στις κατηγορίες και τις αντιδράσεις που δέχτηκε από μεγάλη μερίδα χρηστών των social media ύστερα από τα όσα είπε για τη Μάγδα Φύσσα σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Θυμίζουμε ότι πολλοί έβαλαν στο στόχαστρό τους τη δικαστική ρεπόρτερ ύστερα από τις λέξεις που χρησιμοποίησε για να περιγράψει την παρουσία της μητέρα του Παύλου Φύσσα όλον αυτόν τον καιρό της δίκης.

«Λοιπόν. Ας αφήσουμε τη λάσπη και τα fake news. Ανήκω σε εκείνους που από την πρώτη στιγμή έχω δώσει δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ. Και με τα γραπτά μου και με τη δημόσια παρουσία μου σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Προέρχομαι από αγροτική οικογένεια και έχω αγωνιστεί σκληρά στη ζωή μου.
Εχω αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών. Η αλητεία έχει και όρια της.
Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό η άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ επανάληψη έχω εκφράσει το σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνιση της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουςία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου.

Αλλού αυτά. Οχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά.”, έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της η δημοσιογράφος ενώ λίγη ώρα αργότερα πρόσθεσε:

«Απάντηση αντί άλλου σχολίου. Έτσι για να σταματήσουν κάποια στιγμή οι αλητείες. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αυτά.»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.