To εξωφρενικό βίvτεο που τινάζει στον αέρα το «Big Brother» – Ζητούν άμεση ακύρωση του ριάλιτι οι τηλεθεατές (Vid)

Νέος χαμός στο Big Brother: Πάικτρια χαϊδεύει τα επίμαχα συμπαίκτη της και προκαλεί αντιδράσεις (Pic & Vid)

Στημένο το παιχνίδι;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα, ένα βίvτεο στο οποίο παίκτης παραδέχεται πως έχει άμεση ενημέρωση από την παραγωγή σχετικά με όσα συμβαίνουν εκτός σπιτιού.

Την ώρα που η παραγωγή απειλεί με κυρώσεις τους παίκτες που δεν συμμορφώνονται στους κανόνες του παιχνιδιού, ο Κεχαγιάς μιλώντας στα κρυφά με τη Σοφία Δανέζη, της απ0κάλυψε στο live streaming πως μίλησε με τον… Big Brother -εννοώντας φυσικά τους ανθρώπους της παραγωγής-  και της είπε πως για να γίνουν συμπαθείς στον κόσμο θα πρέπει να σταματήσουν να μιλούν άσχημα για τους συμπαίκτες τους και να μην στήνουν ψηφοφορίες.

Το εν λόγω στιγμιότυπο προφανώς «ξέφυγε» στο live streaming, ωστόσο κάποιοι θεατές πρόλαβαν να γράψουν μερικά δεύτερα από την κουβέντα Κεχαγιά – Δανέζη. 

Αυτό που ακολούθησε ήταν το κάτι άλλο, με τους τηλεθεατές να ζητούν έξαλλη την άμεση ακύρωση του παιχνιδιού, καθώς αισθάνονται πως τους κοροϊδεύουν και τους βάζουν στη διαδικασία να χαλούν χρήματα ψηφίζοντας παίκτες, ενώ στην ουσία… το αποτέλεσμα έχει κριθεί.

Αναμένεται η απάντηση του ΣΚΑΪ για όσα έλαβαν χώρα.

Δείτε τι επικρατεί στο Twitter:

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.