Φαιδρό ή επικίνδυνο: Ο Τραμπ σπάει την καραντίνα και κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο (Vid)

Φαιδρό ή επικίνδυνο: Ο Τραμπ σπάει την καραντίνα και κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο (Vid)

Οι θεωρίες συνωμοσίες συνεχίζονται για την υγεία του.

O Nτόναλντ Τραμπ κατάφερε να ξεπεράσει και τον εαυτό του. Ο Αμερικάνος Πρόεδρος, ο οποίος δήλωσε πριν λίγες ημέρες ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια, είναι θετικοί στον Covid-19 και θα πρέπει να νοσηλευτούν σε στρατιωτικό νοσοκομείο αποφάσισε να σπάσει την καραντίνες.

Μόλις δύο ημέρες μετά και παρόλα τα πρωτόκολλα, ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε να κάνει βόλτα μέσα στο SUV της προσωπικής του ασφάλειας, γεμάτο από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του, με κλειστά παράθυρα.

Το σπάσιμο της καραντίνας έγινε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει βόλτα με όλη την προεδρική συνοδεία στους δρόμους της πρωτεύουσας Ουάσινγκτον με αρκετούς οπαδούς του να τον επευφημούν.

Τα social media πήραν φωτιά και η συντριπτική πλειοψηφία των σχολιαστών χαρακτήριζαν επικίνδυνο τον ίδιο, με την κίνησή του αυτή να ρίχνει λάδι στην φωτιά των θεωριών συνωμοσίας οι οποίες εδώ και τρεις ημέρες κάνουν τον γύρο του Twiiter και αναφέρουν ότι η νοσηλεία του Τραμπ είναι ένα διαφημιστικό κόλπο για να κερδίσει τη συμπάθεια και τις ψήφους εν όψη των επικείμενων εκλογών στη χώρα.

Ασέβεια προς στους ανθρώπους των μυστικών υπηρεσιών, απελπισία, ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων, λυπηρό και αξιοθρήνητο, ήταν μόνο κάποιοι από τους εκατοντάδες χαρακτηρισμούς που έλαβε το σπάσιμο της καραντίνας από τον Τραμπ, με τους υποστηρικτές του από την άλλη να βλέπουν έναν ήρωα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.