Νέα πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Τραμπ

Νέα πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Τραμπ

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα παρά το tweet του

Από τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο, Ουόλτερ Ριντ οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του άρχισαν να φουντώνουν.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του ιατρού του Λευκού Οίκου, Σον Κόνεϊ, ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι καλύτερα και ότι η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά, η διάψευση από πηγή κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ ήταν άμεση και κατηγορηματική.

Σύμφωνα με αυτήν η κατάσταση του Αμερικανού προέδρου είναι κρίσιμη και οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν τα πάντα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης πληροφορίας ο Ντόναλντ Τραμπ αναγκάστηκε να τουιτάρει από το νοσοκομείο προκειμένου να καθησυχάσει τα πλήθη.

Φαίνεται όμως ότι δεν τα κατάφερε καθώς η ίδια πηγή που μετέφερε την πληροφορία στο Reuters επιμένει για το αξιόπιστό της, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει επιβαρυνθεί και ότι αναπνέει με δυσκολία.

Επιμένει μάλιστα ότι οι ενδείξεις στα ζωτικά σημεία του Τραμπ είναι ανησυχητικές και ότι τα επόμενα 2 εικοσιτετράωρα θα είναι πολύ σημαντικά.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.