Υπουργικό συμβούλιο: Τους τελειώνει ο Μητσοτάκης στη δεύτερη κίτρινη…

Υπουργικό συμβούλιο: Τους τελειώνει ο Μητσοτάκης στη δεύτερη κίτρινη…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμά του.

Ιδιαίτερη είναι αυτή η περίοδος και στο πολιτικό σκηνικό. Οι μάσκες που μοιράστηκαν στα σχολεία αλλά και οι καταλήψεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια ρίχνουν λάδι στην φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Αναφορά σε συγκεκριμένα ζητήματα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του πρόσφατου υπουργικού συμβουλίου. Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης» ο Πρωθυπουργός είναι ενοχλημένος από τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ υπουργών.

Όπως αναφέρει η στήλη, ο Πρωθυπουργός υπενθύμισε στους υπουργούς και στους αναπληρωτές υπουργούς ότι η κυβερνητική ευθύνη για τις πράξεις και τις παραλείψεις είναι συλλογική. Σημείωσε μάλιστα σε αυστηρό ύφος: «Όλοι μαζί πιστωνόμαστε τα θετικά της κυβερνητικής δράσης και όλοι μαζί αναλαμβάνουμε με αυτοκριτική διάθεση, την ευθύνη για τυχόν λάθη και μεριμνούμε για να τα διορθώσουμε».

Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης» δεν σταμάτησε εκεί.

Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ υπουργών για τις μάσκες στα σχολεία. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα. Σε αυστηρό ύφος είπε πάλι στους υπουργούς του: «Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό, οποιοσδήποτε Υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει τις επιλογές της κυβέρνησης ή ακόμα να αναγνωρίζει αστοχίες επικαλούμενος αναρμοδιότητα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.