Δε σταματάει: Νέα… άκομψη χειρονομία παίκτριας του Big Brother σε συμπαίκτη της

Θώπευσε τον συμπαίκτη της.
Νέος χαμός στο Big Brother: Πάικτρια χαϊδεύει τα επίμαχα συμπαίκτη της και προκαλεί αντιδράσεις (Pic & Vid)

Φαίνεται πως το Big Brother δε θα αργήσει να προκαλέσει ακόμα περισσότερες συζητήσεις, όχι μόνο για το παρελθόν των παικτών του, αλλά και το άμεσο μέλλον τους στο παιχνίδι καθώς όπως έχει γίνει αντιληπτό τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία ασυγκράτητη έλξη παίκτριας προς συμπαίκτη της.

Η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία απασχόλησε την επικαιρότητα μετά την διαρροή στο διαδίκτυο προσωπικών της στιγμών σε ένα βίντεο με πρώην σύντροφό της, όπως όλα δείχνουν έχει αναπτύξει μία περίεργη σχέση με έναν από τους δύο δίδυμους του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα: Άνω-κάτω το «The Bachelor» – Παίκτρια εμφανίζεται σε ιστοσελίδα με συvοδούς (Pic)

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχουν κάτι επίσημα όμως η Χριστίνα κάθε μέρα γίνεται και πιο διαχυτική με τον Καλαματιανό γυμναστή. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες πολλές φορές ο φακός των πολλών καμερών του σπιτιού την έχουν απαθανατίσει να θωπεύει τον συμπαίκτη της κοντά στα γεννητικά όργανά του, με τον ίδιο να μοιάζει να μην ενοχλείται ακόμα και αν γίνεται δημόσια.

Τα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο, μόλις λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα της παίκτριας ότι δε θέλει να προκαλεί με τη δημόσια εικόνα της.

Δε σταματάει: Νέα... άκομψη χειρονομία παίκτριας του Big Brother σε συμπαίκτη της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ