Τέλος εποχής για τον Αντώνη Σαμαρά;

«Αντώνη έλα να τα βρούμε»

Τι ισχύει με τον πρώην πρωθυπουργό

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο απόλυτος κυρίαρχος εντός Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η διαφορά που έχει παγιωθεί με τον Σύριζα και το γεγονός ότι η δημοφιλία του στο κοινό της ΝΔ χτυπάει κόκκινο τον καθιστούν κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Αν και δεν υπάρχει ισχυρός αντιπολιτευτικός πόλος εντός του κόμματος, μεγάλο ενδιαφέρον έχει μια είδηση που αποκάλυψε ο Βασίλης Σκουρής στο ieidiseis.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του λοιπόν πρόθεση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος -και συνεπώς στη νέα Βουλή- οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ειδικά αν οι εκλογές γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Αν η είδηση επιβεβαιωθεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση των δυο ανδρών κι ειδικά του δεύτερου. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να δεχτεί έτσι απλά μια τέτοια απόφαση καθώς δεν προτίθεται να…αποστρατευτεί από τώρα και σίγουρα θα αντιδράσει.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πανίσχυρο όμως τα περιθώρια αντίδρασης του έτσι και αλλιώς θα είναι περιορισμένα. Μένει να φανεί αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει την κίνηση-ματ στην εσωκομματική σκακιέρα ή θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.