Τον «πετσόκοψε» η Όλγα…

Αυτό... πόνεσε.
Παραδέχονται τη σχέση; Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας ποζάρουν μαζί για πρώτη φορά

Σύμφωνοι, ο κορωνοϊός βρίσκεται (και δικαίως) στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς τα κρούσματα ανεβαίνουν συνεχώς, το ίδιο και οι διασωληνωμένοι, «γεννώντας» ένα πρόβλημα ολοένα και πιο δυσεπίλυτο.

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει το ζήτημα της Ανατολικής Μεσογείου, παρά το γεγονός πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει την πολεμική του ρητορική και προκαλείς αδιάλειπτα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο προσκήνιο εκ νέου ένα ακόμα θέμα: αυτό του Μεγάλου Περίπατου της Αθήνας. Το μεγαλόπνοο σχέδιο του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη αποσύρθηκε κακήν κακώς, με τον ίδιο να δηλώνει πως «Πέτυχε και δεν πέτυχε» και την… κάμπια που ανέφερε σε μια αποστροφή της ομιλίας του (δικαιολογώντας την κακή κατάσταση στο χορτάρι της Ομόνοιας) έγινε viral σε λίγα λεπτά.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, τοποθετήθηκε δημοσίως για τον Μεγάλο Περίπατο και τα όσα είπε δεν ήταν ακριβώς… εμψυχωτικά για τον δήμαρχο.

«Ο Μεγάλος Περίπατος ήταν ένα μεγάλο λάθος. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα της Αθήνας χρειάζεται σχεδιασμός», ήταν το σχόλιό της σε εμφάνισή της στο OPEN, κατηγορώντας ευθέως για προχειρότητα όσους ασχολήθηκαν με το τεράστιο- και κοστοβόρο…- αυτό πρότζεκτ.

Άδικο έχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ