Τον εκδικήθηκε: Η φωτό-μαχαιριά που έστειλε ο Κουμουτσάκος στον Νίκο Χαρδαλιά

Τον εκδικήθηκε: Η φωτό-μαχαιριά που έστειλε ο Κουμουτσάκος στον Νίκο Χαρδαλιά

Ενδοκυβερνητικές... μαχαιριές από τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας

Μία ακόμα ενδοκυβερνητική κόντρα με αιχμές και «φιλικά» μαχαιρώματα έρχεται να αποκαλύψει η στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα. Η κόντρα ξεκίνησε από τη δημόσια αναφορά του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας  Νίκου Χαρδαλιά που κατέκρινε την κίνηση του Αναπληρωτή Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Ελλάδας, Γιώργου Κουμουτσάκου, να μεταλάβει μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαχρήστου δεν περίμενε πολύ για να «εκδικηθεί» τον συνάδελφό του και στην πρώτη ευκαιρία το πέτυχε. Μετά το ατόπημα του Νίκου Χαρδαλιά να φιλήσει το χέρι ιερά χωρίς μάσκα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχε στα χέρια του το χαρακτηριστικό ενσταντανέ, το οποίο και έστειλε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

«Τούτου δοθέντος, δεν βρίσκω τίποτε το εξωφρενικό ή και απωθητικό στην ενέργεια του Γιώργου Κουμουτσάκου να αποστείλει χθες το μεσημέρι στον συνάδελφό του στην κυβέρνηση υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά φωτογραφία που τον απαθανατίζει την ώρα που φιλάει (;) το χέρι του ιερέα του «ιανόπληκτου» χωριού Οξυά Καρδίτσας!

Τον εκδικήθηκε: Η φωτό-μαχαιριά που έστειλε ο Κουμουτσάκος στον Νίκο Χαρδαλιά

Η φωτογραφία συνοδευόταν και από μια φράση – απόσπασμα από τη δήλωση του Χαρδαλιά της περασμένης εβδομάδας, με την οποία τον αποδοκίμαζε (τον Κουμουτσάκο). […] Ολοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.