Η αντίδραση Μητσοτάκη για το φάουλ Χαρδαλιά…

Η αντίδραση Μητσοτάκη για το φάουλ Χαρδαλιά…

Τι στα αλήθεια ισχύει...

Με την πανδημία να προελαύνει στη χώρα μας η ανάγκη όσοι βρίσκονται σε θέση εξουσίας να είναι πιο προσεκτικοί από ποτέ είναι άκρως απαραίτητη.

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να δίνουν το καλό παράδειγμα στους πολίτες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τούτες τις κρίσιμες ώρες.

Μάλιστα η ενόχλησή του μετά την φωτογραφία Κουμουτσάκου ο οποίος έσπευσε να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας ήταν πολύ μεγάλη όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες του.

Ο πρωθυπουργός δεν προέβη σε κάποια κίνηση όμως είναι βέβαιο ότι η κίτρινη κάρτα βγήκε από την τσέπη του. Δεν συνέβη το ίδιο όμως στην περίπτωση Χαρδαλιά. Συνομιλητές του κ. Μητσοτάκη λένε στο instanews.gr ότι ο πρωθυπουργός ποτέ δεν αδειάζει εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Και ο Νίκος Χαρδαλιάς σύμφωνα με τον πρωθυπουργό είναι ένας από αυτούς. Έχοντας να διαχειριστεί μια σειρά από καυτές πατάτες όπως η πανδημία, οι πλημμύρες και το μεταναστευτικό ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή και όπως συμβαίνει με όσους καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις θα κάνουν και λάθη, θα έχουν και αστοχίες.

Ως μια τέτοια κρίνεται και η ενέργεια του να κάνει την κίνηση προς το ράσο του ιερέα στην Καρδίτσα που ορθώς σχολιάστηκε και κατακρίθηκε από όλους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στην υπόθεση, στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά, αλλά επιμένει να ζητεί από όλους υπευθυνότητα και σοβαρότητα τώρα που βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της πανδημίας. Όλοι κρίνονται και όλοι αξιολογούνται…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.